Vodoinstalater Beograd, vodovod i kanalizacija, sanitarije za kupatilo, kuhinju, odgušenje kanalizacije

Postavljanje i postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije

Kada se pomene reč vodoinstalater, Beograd ima zaista šta da ponudi, to se ne može osporiti. Ali postavlja se pitanje kako se odlučiti kome poveriti vodoinstalaterske usluge ili koga od mnogih vodoinstalatera i firmi koji se ovim poslom bave na teritoriji Beograda pozvati za odgušenje, to jest otpušavanje kanalizacije, recimo? Priznaćete, rešenje nije ni malo jednostavno, jer često viđamo more reklama na kojima piše gotovo uvek isto: Vodoinstalater Beograd, odgušenje kanalizacije, zamena i opravka dotrajale vodovodne i kanalizacione instalacije, izolacija, hidroizolacija i još mnogo toga. A gotovo uvek na svakom oglasu piše i da je cena najpovoljnija. No, da li je to baš tako, ostaje nam da se pitamo.

Cena vodoinstalaterskih usluga

Zato nama nije namera da se hvalimo ili, pak ubeđujemo potencijalne klijente da su vodoinstalaterske usluge koje vrši naš tim zaista bez premca, a da im je cena najpovoljnija na koju ćete naići na tržištu. Mi ćemo jednostavno izložiti činjenice, a naša referenca su na prvom mestu naši zaposleni, koji su dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu pokazali i dokazali da mogu izvršiti sve poslove vezane za vodovod i kanalizaciju u skladu sa zahtevima brojnih klijenata.

Gde je sve potrebna vodovodna instalacija?

Gruba podela vodovodnih instalacija može se vršiti na tri celine:

 • Vodovodna instalacija u kuhinji
 • Vodovodna instalacija u kupatilu
 • Vodovodna instalacija u dvorištu

Imperativ našeg poslovanja jeste zadovoljstvo klijenata, te brzo i efikasno obavljanje svih vrsta usluga koje su vezane za vodovod i kanalizaciju, a koje obavljaju profesionalni vodoinstalateri u Beogradu. Materijali koje koristimo su mahom uvozni, nemački, kao i materijali domaćeg proizvođača "Peštan", koji spadaju u red najboljih. Bez obzira da li su Vam potrebne sanitarije za kupatilo, hidroizolacija ili želite da Vaša kuhinja zablista novim sjajem, ovi materijali će sigurno obavljati željenu funkciju u najvećoj mogućoj meri.

Vodovodne instalacije - sanitarije

Pored toga što naši vodoinstalateri obavljaju uobičajene vodoinstalaterske usluge u Beogradu, radimo još i odgušenje, odnosno otpušavanje kanalizacije, bez obzira na to koja je dužina i vrsta kanalizacionih cevi u pitanju, koliki je stepen začepljenja kanalizacije i stepen dotrajalosti kanalizacione mreže. Nakon što naši vodoinstalateri završe proces odgušenja, kanalizacija će raditi savršeno kao i prvog dana, a Vaša kuhinja, kupatilo i ostale sanitarne prostorije ostaju besprekorno čiste, kao da vodoinstalateri nisu bili tu.

Ukoliko Vas zanima zamena i opravka dotrajale vodovodne i kanalizacione instalacije, hidroizolacija ili razvod po dvorištu, ne brinite. Naš tim će na najbolji mogući način izaći u susret svim željama klijenta, a zamenjena vodovodna i kanalizaciona mreža će funkcionisati besprekorno. U domen našeg poslovanja spada i oprema za kupatilo, a u ponudi je najbolja oprema visokih svetskih standarda u oblasti dizajna enterijera.

vodoinstalater beograd

 • Kada
 • WC šolja
 • Kotlić za WC šolju
 • Ugradni kotlić za WC šolju
 • Bide
 • Lavabo
 • Bojler u kupatilu
 • Mašina za veš
 • Protočni bojler
 • Bojler u kuhinji
 • Sudopera
 • Mašina za sudove

Vodovodne i kanalizacione instalacije u kuhinji

Svi znamo da je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu, pa njenom uređenju treba posvetiti posebnu pažnju. To se najpre odnosi na pravilno postavljanje vodovodne i kanalizacione mreže u ovom delu doma. Još jedan vrlo važan segment poslovanja naše firme je izolacija i hidroizolacija, koje uz visok stepen profesionalnosti i posvećenosti, obavljamo u najkraćem mogućem roku.

I za kraj, da rezimiramo: Vaše je samo da nam izložite sve svoje zahteve i želje vezane za vodovod i kanalizaciju, a naši vodoinstalateri će ih sprovesti u delo na celoj teritoriji Beograda. Osnovna krilatica naše kompanije je: Profesionalnost, uz maksimalan kvalitet, posvećenost, preciznost, brzinu i povoljnu cenu je siguran put do našeg osnovnog cilja - ZADOVOLJNOG KLIJENTA. Zato, neka Vam asocijacija na reč vodoinstalater u Beogradu od sada bude KONSTRUKT GRADNJA !

Spijunska oprema Prisluskivaci i prisluskivanje Izrada web sajta Mobilni telefoni MTS paketi Vodoinstalater Obrenovac Bubice za ispite iznajmljivanje

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac